oss tre ;)

oss tre ;)

søndag 30. januar 2011

kommer nå, våren kommer nå?

Heei heeeeei :)

Da e det lenge sia sist gang onkel va innpå her å skrev :) men, no e han tbake.
Det e stille og rolig her oppe i Vadsø, vi har faktisk fått et glimt av sola også :) det va utrolig stas, den e ikke fram lenge av gangen men på turn t Vardø på lørdag fikk e for min del det første synet av sola :)
det va ei fantastisk følelse å sjå den igjen etter to måna i mørket her oppe. Men no e den ENDELIG her og vise c en gang i blandt ;)

Som nevnt så va vi t finnmark`s svar på Hollywood om dagen etter my omtale i media rundt programmet som sendes på NRK 1, den store snøball-krigen :)
her ser du et utdrag fra tullingan i serien som går på NRK, vi møtt såklart de toan t høyre og venstre på bildet, han t høyre va han som dømt hele turneringa ;) han e også rørleggern/bergravelsesagent i Vardø :p
Inntrykket vi fikk av vardø va ikke sånn som det her!
det her må vær den dagen per hundre år at det ser bra ut der oppe! ! men, vi har et litt bedre bilde på plassen av det inntrykket vi fikk

plassen så ut som en spøkelsesby med mange forlatte hus..

Vi reist jo t Vardø på lørdag for å spill bedriftsturnering i five a side. turen gikk veldig bra, Vegard fikk sett havørn med mitt blotteøye for første gang, den va svæær ;)
Vi hadd tre kampa i gruppespillet, der det ble en seier og to tap. Vi gikk lett videre t kvartfinalen med den ene seiern i gruppa ;) så kvartfinaleplassen ba sikra ;) men, der ble det altså stopp ;) men, vi hadd en fin dag og en fin tur t Vardø :) og U.T. e veeeldig fornøyd me å ha skåra to mål ;) hehe

for min del e det litt under to uka t første hjæmreise etter e kom opp hit og det ska bli utroolig godt :) møtt litt trøndera og sjå litt kos det e i Selbu :)

dett var dett for denne gang ;)


koz og klæmz VH ;)


ps (innlegget her e skrevet i tvang)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar