oss tre ;)

oss tre ;)

mandag 27. desember 2010

Stjerna is bæck ;)

No lure dåkk sikkert fælt på koffer stjerna sjøl ikke har blogga på leng?? Det e rett å slett pga rein latskap!!! Men det ska det bli slutt på for no når det nærme sæ nytt år og 2011, ska det videoblogges over ei lav sko ;) Som dåkk sikkert ikke veit så har æ no flytta ut fra ungkars rede uti kariel no. Har flytta inn i en intim liten sokkel leilighet i vadsø som har fått navnet "grotta". Den e som et lite bjørnehi ;)) Så når været herje som værst (som det ofte gjør), eller sondre å vegard hoinne som værst ( som dæm OFTE gjør ) så kan æ trekk mæ stille å rolig tebake i grotta mi ;)) No når vintern å mørket har satt inn for fullt går ofte tankan t solfylte strender å en liten paraply karsk, men æ veit at det synet som møte oss den 18 januar når sola for første gang i 2011 vise sæ igjen overgår all fantasi om sommer å sol!!! Ønske fansn å resten av norges land ei god jul å et godt nytt år ;))

TF

lørdag 25. desember 2010

Bilda fra guttas julaften!!!





                                                Kokken sjøl bynje å bi mætt!!





                                            Vegard jobbe md å få klæmt innj litt moltkræm!!
                                             Stappa slakt!!
                                                

fredag 24. desember 2010

søndag 19. desember 2010

Hælgas restutisjon e over!!!

Snart e d ei ny vækka. Å Brutus å Norris ska få igang kroppen igjenn.
Ætti ei knailj hælg md sport på tveen så ha vi vørti bitt av treningsbasiln:)
Støvet fra skian ska pussest bort å Vadsø sinj lokale gym skal bli invadert.
 Fra mandag ska d fløttes fjell å stål ska bøyest!!!!
Trøndersk vikingkraft å råskap ska bi slæppt laus!!!


SO

lørdag 18. desember 2010

Da e det lørdag og fri helg i Vadsø, dagen i dag har bestått av ski, fotball og håndall på tv. Med gode resultat sett med norske øyne! :) først med seier t Marit (som vanlig)

men også et oppløftende resultat av Petter !! gutten e på vei opp dit han ska vær, før tour de ski og VM i Oslo :)


Videre så vi at de norske håndball damene kjørt over danskan, fra første kast!! :) I mårrå har vi stor tru på at Sverige blir banka :)



Fotballkampan i England e stortsett avlyst pga snøfall, så vi har varma oss på Håndballdamene i dag :)

Ka e et liv uten idrett?
fyy så my moro vi har det forran tvn med norske idrettsutøvera :)

Også bjørkeved e kommi i hus, så no e det shortsføre her i hus, no ser vi fram t taco og litt for å fukte strupen :)

Ha en fin lørdagskveld FÆN`S :)

koz og klemz VH !! :)

tirsdag 14. desember 2010

altfor lenge sia siste sit.rap. ;)

Hei heeei ;) 

Da har det snart gått ei lita uke sia sist innlegg.. pga av lange og mange daga med div aktiviteta har det blitt litt lite.. På lørdag va undertegnede og Fredriks ut en tur for å sjekke bylivet i Vadsø ;) det va som forventa.. ;p myy danse glade folk og nån som ikke va i stand t å dans ;) men, vi hadd det bra ;) våkna på sofaen t thomas på søndag og da va det klart for kvalitetstid og vinter idrett på tvn ;)

Ellers har Thomas no flytta for c sjøl, men dukke opp og bidrar med sitt blide åsyn :) 

Jula nærme c med strom skritt ;) som alle andre plassa ;) julegavan ligg i et hjørne på stua, vi har faktisk klart å ikke åpne nån enda ;) :) Vegard e iallefall veldig stolt at han har klart og motså fristelsa ;) ;) ellers håpe vi alle har det bra.. sende ei hisning spesielt t Asker og Bergen :) :) HOOYT!!
ha ei fin førjuls tid :)
                                       Stjernegutten ønske alle fans ei god jul og et fantastisk nytt år :)

KOZ VH ;)

søndag 5. desember 2010

Status fra hælga.

Da va hælga snart over å d e bære nån få daga t næste hælg:)
I går så va gutta redusert md ein durabeli skailjbank ætti eit hardt julebord!!
Mn Vegard varta opp md Norges bæste pizza som bidro t at formen vart bra. Vi satt bænka framfer tveen ferr å skjå Andreas Evensen sinj boksekamp, vi håpa på Knock Out mn d vart d itj.
Søndagen bi no brukt t å få md oss einda meir sport på tveen å ferr å ladd opp t ei ny hælg md spræll:)

SO

torsdag 2. desember 2010

snart første helg i Vadsø :)

heei hei :)

hallo alle fans ;) no e hælga like rundt hjørnet og vi trønderan ska delta på julebord i mårråkveld, nå vi såklart glede oss t. Blir moro og møt den lokale fansen her i Vadsø for litt signering av bilda og bare bruk tid sammens med dæm.. Nå vi ser på som viktig for å oppretthold kontakten med dæm som følge oss på bloggen :) Vi stille med my overskudd og friskt mot, Thomas har lovd underholding, Sondre og e ska bare mingle litt. For å skap litt gode relasjona med nye bekjentskaper.. Vi strekke oss ofte langt for å skap relasjona med fansen ;) så vi håpe på en fin kveld med masse trivelige folk :) et lite bilde på ka fansen har i vente ;)



Ha en fin torsdagskveld og ha ei riktig god helg alle sammen :)
VH

onsdag 1. desember 2010

Opplading t kamp

Ætti ein jævli go meddag med elgbiff legg gutta som nå elgslakt i kvar sinj sofa.
Oppladinga te kampen består no i cowboystrækk, snus å kaffe!!
Go kamp folkens!!

SO

TRØNDERAN

Som alltid stille vi klar t kamp.. :)
Sondre e litt mere skeptisk t å still i supporter utstyr, da han ser på fotball som my mer enn et spæll! "det e krig og det SKA takkles"
Som TF skrev, går dagan rolig for c enda ;) Det kjæm litt bilde etterkvart av oss og ting rundt oss, når vi har anskaffa oss kamera :) Lykke t med kampen i kveld :)
VH

Hva skjer i mørkets frembrudd?

No når tilværelsen e snudd på hode å mørketia e slått inn for fult skull nok dæm flestan tru at vi må motiver oss sjøl å aktiviser oss ekstra my for å kommå gjennom dagen. Vi tar det knusende me ro å strekke godt ut på sofan c",)  Vel vitende om at sola kjæm att 18 januar. En mann fortælt mæ et klokt visdomsord: "Mørketia e fin den for da sjer itj folk ka æ hell på me" ;)) Vi tru det ligg en liten sannhet i det. Dagen i dag vil nok bli som dæm aller fleste dagan i Kariel, meget bedagelig ;) I kveld bli det trøndersk aften i sofan forran tv'n. Rosenborg byr opp t dans på lerkendal å møte Bayer Leverkusen. Vi har trua, har du??   

TF

tirsdag 30. november 2010

Guttakrutt på plass!

Etter langt om lenge og lengere enn langt, var vi endelig framme i Vadsø :) etter en kjøretur på 166 mil var det godt å komme på plass :) Vi er helt i startfasen, men satser på å komme skikkelig i gang i løpet av de nærmeste dagene. Vi vil blogge om hvordan vi opplever Vadsø og hvordan vi har det her.. Dette blir en useriøs blogg, men med mye press fra fans måtte vi bare knekke i gang :) bilder kommer også selvfølgelig av gutta, naturen, ting og mennesker vi møter på vår vei :)

                                                         Bilde tatt på Kongsvinger!


ha en fortsatt fin kveld
VH